Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/qonwoiby/domains/flair-sport.com/public_html/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 501Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/qonwoiby/domains/flair-sport.com/public_html/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 501Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/qonwoiby/domains/flair-sport.com/public_html/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 501Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/qonwoiby/domains/flair-sport.com/public_html/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 501 морско сини мъжки шорти 195029 с
Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Шорти 195029 с

  • 36.00 лв.

Морско сини, мъжки шорти FLAIR . Лека и бързосъхнеща материя , предпочитани от любителите на спорта. Изключително изчистени, с изключение на страничната емблема на марката. Комбинират се с тениска от същата серия.

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност:В наличност

Производител: Flair

Код на продукта:195029 sin

Тагове:  МъжкиШорти195029 син

Къси мъжки шорти FLAIR в морско синьо . Лека и бързосъхнеща материя , предпочитани от любителите на спорта. Изключително изчистени, с изключение на страничната емблема на марката. Комбинират се с тениска от същата серия.

Състав:

100% полиестер
Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 1 до 3 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.