Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/qonwoiby/domains/flair-sport.com/public_html/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 501Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/qonwoiby/domains/flair-sport.com/public_html/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 501Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/qonwoiby/domains/flair-sport.com/public_html/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 501Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/qonwoiby/domains/flair-sport.com/public_html/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 501Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/qonwoiby/domains/flair-sport.com/public_html/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 501Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/qonwoiby/domains/flair-sport.com/public_html/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 501Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/qonwoiby/domains/flair-sport.com/public_html/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 501Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/qonwoiby/domains/flair-sport.com/public_html/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 501 Клин за перфектна визия от Flair
Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Клин 235079 ч с

  • 59.00 лв.

Клин FLAIR, за вашата перфектна и спортна визия. Той е с цялостен дизайнерски принт в черно и сиво. С този клин ще се чувствате комфортно по всяко време. Движенията и силуетът ви ще се открояват отдалеч.

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност:В наличност

Производител: Flair

Код на продукта:235079 черно сиво

Тагове:  клин235079

Клин FLAIR, за вашата перфектна спортна визия - нова колекция. Клинът е с цялостен дизайнерски принт в черно и сиво, единствено малкото лого с бранда Флеар, на лявото бедрото е в бял цвят. Моделът прилепва идеално по фигурата ви, благодарение на еластичността си. С този клин ще се чувствате комфортно по всяко време. Материята е стегната, плътна и не прозира. Силуетът ви ще се открояват отдалеч. Изберете размер и комбинирайте с бюстие, тениска или потник от същата фитнес колекция, а защо да не притежавате и целия сет. Поръчай онлайн. Flair feel the move.

Състав: 90% полиестер, 10% еластан.

Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 1 до 3 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.